A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Беївський ліцей
Липоводолинської селищної ради Сумської області

День безпеки

Дата: 13.06.2023 15:25
Кількість переглядів: 17

На виконання протокольного доручення Департаменту освіти і науки Сумської ОВА від 06.06.2023 року із вихованцями літнього оздоровчого майданчика Мальва" Беївського ліцею були проведені заходи, спрямовані на профілактику дитячого дорожньо-транспортного травматизму, формування навичок із безпечної поведінки на дорозі.

В класі безпеки, який створений у нашому закладі, для учнів ліцею та вихованців дошкільного підрозділу медична сестра Н.І.Чорнобай провела бесіду із практичним застосуванням "Медицину знаємо – хвороби всі здолаємо". Діти старанно слухали, дивились і запам'ятовували як діяти в разі поранення, вивиху чи перелому кінцівок. Також пограли у гру "Аптечка – швидка допомога у будь-який час". Діти називали предмети, які необхідні при будь-яких надзвичайних ситуаціях зі здоров'ям, що знаходяться в аптечці.

Пригадали правила дорожнього руху, кольори світлофора, перехід дороги у зазначеному місці. Залюбки взяли участь у грі "Світлофор дарує нам безпеку".

День пройшов дуже вдало та повчально. Зазначені заходи мали на меті попередити дитячий травматизм під час дорожнього руху, адже безпека дітей – це, перш за все, відповідальність дорослих!

Альона Гришко, класний керівник 2 класу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора