A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Беївський ліцей
Липоводолинської селищної ради Сумської області

Заняття з безпеки

Дата: 12.10.2023 11:17
Кількість переглядів: 25

11 жовтня спеціаліст із безпеки в освітньому середовищі Наталія Коваленко спільно з представником державної служби надзвичайних ситуацій Юрієм Білоножком та дільничним офіцером громади Юрієм Логвою з метою підвищення рівня обізнаності дітей з питань безпеки життєдіяльності, виховання навичок безпечної поведінки та дій у надзвичайних ситуаціях відвідали здобувачів освіти початкових класів Беївського ліцею та провели пізнавальні заняття для дітей під назвою «Подорож країною Безпеколенд».

Навчаючи підростаюче покоління важливих правил пожежної та мінної безпеки, маємо надію, що дитина, все-таки, зможе в будь-якій непередбачуваній ситуації застосувати знання та вміння швидко та правильно зорієнтуватися. Під час спілкування гості розповіли маленьким друзям як треба поводитись, щоб не стати учасником надзвичайної події, пояснили, до яких наслідків призводять пустощі з вогнем, недбалість при використанні різноманітних електроприладів, навчили правильних дій під час пожежі, в разі знаходження небезпечної знахідки.

Важливо донести інформацію до дітей в доступному та цікавому форматі. Наталія Миколаївна провела з дітьми руханку «Коли сирену чуєш, то ЗСУ працює», де діти мали змогу не тільки відпочити, а і повторити алгоритм дій під час сигналу повітряної тривоги, правила поводження в укритті. Набуті знання закріпили в ході проведення гри «Можна. Не можна», а задля їх удосконалення роздали дітям пам’ятки з Правилами пожежної та мінної безпеки.

Ольга КОВАЛЬ

Заступник директора з виховної роботи 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора