A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Беївський ліцей
Липоводолинської селищної ради Сумської області

Друге місце юних баскетболістів ліцею у ІІІ етапі змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги з баскетболу"

Дата: 12.04.2024 02:01
Кількість переглядів: 17

10-11 квітня чотири найкращих баскетбольних команд Роменського району стали учасниками III (районного) етапу змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги з баскетболу", який проходив у спортивному залі Роменської ЗОШ І-ІІІ ступенів №7

За право продовжити боротьбу у наступному турі змагань у поєдинках зійшлися юні баскетболісти з Липоводолинської, Роменської, Недригайлівської та Андріяшівської територіальних громад

Гасло змагань – «Переможемо разом!» сьогодні актуальне й у спорті, і у спільній боротьбі з ворогом. Тож хвилиною мовчання учасники та гості змагань вшанували Героїв російсько-української війни та висловили подяку військовим, які нині воюють з ворогом, за можливість провести змагання.

З вітальними словами та побажаннями чесного суперництва, дружньої атмосфери, позитивних емоцій від поєдинків та перемоги найсильнішим звернулися до учасників змагань голова Роменської військової адміністрації Денис ВАЩЕНКО, заступник голови Липоводолинської селищної ради Ольга ХИЖНЯК.

Гідно представила Липоводолинську громаду команда юних баскетболістів Беївського ліцею. Наши вихованці посіли друге призове місце, поступившись лідерством команді з Роменської ТГ.

Усі учасники змагань отримали багато нових вражень та задоволення від спільної гри.

Бажаємо учасникам змагань міцного здоров’я, нових спортивних злетів та перемог!

Дякуємо ЗСУ за можливість змагатися! Разом до Перемоги!

Ольга Коваль, заступник директора з виховної роботи

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора