A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Беївський ліцей
Липоводолинської селищної ради Сумської області

Поради батькам

Дата: від до Скинути

Дитячий малюнок

Чому більшість дівчаток малюють принцес? Тому, що вони або почуваються такими принцесами, або ж хочуть бути ними – тобто найгарнішими, найчарівнішими, завжди в центрі уваги. Психологи твердять, що малюнок дитини – один з найточніших джерел інформації про неї. Адже малюнок для дитини є її мовою, якою вона може виразити найпотаємніше – те, що не може (або не хоче!) висловити словами.

22:25 22.03.2023

Поради батькам! Як уникнути потрапляння дітей на гачок в соціальних мережах?

1. Шановні  батьки! Цікавтеся життям своїх дітей: чим займаються, як почуваються, що їх турбує, які емоційні переживання їх наповнюють. А головне - щиро їх любити і усіляко цю любов проявляйти до дітей. Адже саме через байдужість батьків, обмаль спілкування з ними, вони   почуваються непотрібними, зайвими у сім'ї, а тому шукають це спілкування і розуміння в соцмережах (колись цю роль виконувала вулиця).

19:20 05.03.2023

Небезпечний Інтернет

Ігроманія проявляється постійним бажанням грати в ігри на планшеті, телефоні, комп'ютері, незалежно від часцу доби. Як ідентифікувати залежність дитини? Як вберегти дітей від Інтернет-залежності? На ці запитання можна знайти відповіді в матеріалі Facebook-групи "Соціально-психологічна служба Київщини"

19:27 08.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора