A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Беївський ліцей
Липоводолинської селищної ради Сумської області

Ми – непереможна нація

Дата: 15.10.2022 23:12
Кількість переглядів: 34

14 жовтня, в день, коли відзначається День захисників і захисниць України, у Беївському НВК пройшли «Уроки звитяги». На цих уроках вчителі історії і класні керівники зазначили, що корені цього свята сягають в часи козацьких звитяг. Традиції захисту України продовжили Січові стрільці, воїни УНР і УПА.

Було зроблено акцент, що зараз на захист України піднявся весь український народ. Кожен на своєму місці і в силу своїх можливостей докладає зусилля для захисту нашої України. Це пересічні українці, які готують консервації і тушонку, маскувальні сітки і окопні свічки для наших воїнів. Це волонтери, що збирають кошти на необхідні речі для ЗСУ, рятують з гарячих точок мирне населення, доправляють продукти і медикаменти у постраждалі населенні пункти. Це працівники поліції і ДСНС, які  ризикуючи своїм життям рятують життя іншим. Це прикордонники, які перші зустрічають ворога. Це енергетики і працівники комунального господарства, які під обстрілами ремонтують і відновлюють об’єкти інфраструктури. Це лікарі, які в екстремальних умовах роблять неможливе, рятуючи людське життя. І, звичайно, наша гордість – Збройні Сили України і Національна гвардія, які боронять від жорстокого і підступного ворога нашу Україну.

Підсумком «Уроку звитяги» став висновок, який зробили діти: у наших воїнів хоробрі серця і любов до своїх родин, до своєї землі і до України. Тому ми обов’язково переможемо, бо на захист України став увесь український народ. Ми на своїй землі і за нами правда і перемога.

Матеріал підготував Володимир Головко, учитель історії


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора