A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Беївський ліцей
Липоводолинської селищної ради Сумської області

Пишаймося рідною мовою!

Дата: 22.02.2022 22:45
Кількість переглядів: 39

     21 лютого по всьому світу відзначається день рідної мови. Ми живемо в Україні, в краю невимовно багатому на чарівні кольори і краєвиди, на дивовижні пісні, на чудову мову, якою можна передати все на світі, описати красу і велич рідного краю. Рідною українською мовою можна висловити найпотаємніші почуття, думки, мрії кожної людини.

     Саме тому з 21.02 по 25.02 у закладі проводиться тиждень рідної мови. До заходів щодо проведення тижня включена вікторина «Чи правильно ми говоримо», години цікавої української мови для учнів початкових класів «Люби, вивчай рідну мову», година цікавої української мови для учнів старших класів «Мовний ревізор».

     Тиждень відкрили учні 9 класу. Цікаво і змістовно розповідали про становлення та розвиток української мови. Співали українські пісні, читали вірші, закликали присутніх шанувати і вивчати рідну мову.

     Впродовж тижня учні пограють у гру «Цікаве про слово», переглянуть тематичну виставку «Моє ти диво калинове, кохана українська мова». Підсумком тижня буде проведення тематичної виховної години «Мова - це зоряночка золота…..»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора