A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Беївський ліцей
Липоводолинської селищної ради Сумської області

Учні Беївського НВК взяли участь у Всеукраїнському онлайн-уроці фізичної культури

Дата: 06.04.2022 22:21
Кількість переглядів: 36

Щороку у світі 7 квітня відзначається Всесвітній день здоров’я. А з 2013 року 6 квітня визначено як Міжнародний день спорту на благо миру та розвитку. З цією метою щорічно проводилися Всеукраїнські уроки здоров’я.

В цьому році такий урок було проведено у форматі онлайн. Сьогодні говорити про актуальність проведення таких уроків напевно не потрібно, адже наша держава як ніколи потребує миру. Але миру переможного. Тому головним лозунгом цьогорічного уроку стали слова «Перемагаємо разом». Ініціатором онлайн-уроку стали Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ), МОН України, громадське об’єднання «Рух Олександра  Педана «Джуніор». У проведенні уроку взяли участь відомі зірки української естради та кіно Позитив, Альона Трінчер, Артур Логай. До них долучилися відомі на весь світ спортсмени –  футболіст Олександр Зінченко та гімнастка Ганна Різетдінова. Проводили урок провідні вчителі фізичної культури з різних куточків України.

До уроку залучилися діти і дорослі зі сходу і заходу, з півночі і півдня, з регіонів, де щойно відгриміли бої, і з тих, де відносно спокійно.

Учні Беївського НВК також долучилися до Всеукраїнського онлайн-уроку фізичної культури, одержали заряд позитивної енергії, мали можливість побачити відомих світових зірок, одержати від них корисні рекомендації та цікаві фізичні вправи. Сподіваємося, що хтось із наших вихованців, отримає лайк від відомих ведучих.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора