A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Беївський ліцей
Липоводолинської селищної ради Сумської області

16 днів проти насильства

Дата: 17.12.2021 21:41
Кількість переглядів: 66

     3 25 листопада по 10 грудня  в Беївському НВК було проведено акцію «16 днів проти насильства». Акція проводилась з метою популяризації правової освіти серед учнівської молоді, привернення уваги громадськості до проблем подолання насильства в сім’ї, протидії торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми,гендерного насилля,  забезпечення рівних прав жінок та чоловіків.

     Практичним психологом було створено тематичний куточок: «Стоп насильству». Також організовано  виставку малюнків «Світ без насильства очима дітей». Проведення годин спілкування «Як не стати жертвою насилля» бесід, заняття-квест,перегляд відеороликів,флефмоб «Червону стрічку носять не байдужі», виготовлення плакату «Ось тобі моя рука»,виготовлення та розповсюдження буклету та пам’ятки для учнів.

     Таким чином, проведені заходи, спонукали учнів до аналізу власних дій, вчинків, переосмислення цінностей. Сприяли вихованню в учнів людяності, відповідальності, любові до ближнього, поваги до гідності іншої людини, свідомого ставлення до своїх прав та обов’язків, а також шанобливе ставлення до людей(дітей) з інвалідністю, та хворих на ВІЛ. Пам’ятайте! потрібно бути уважними до людей та особливо дітей які вас оточують.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора