A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Беївський ліцей
Липоводолинської селищної ради Сумської області

Тиждень дорожнього руху

Дата: 25.05.2021 12:42
Кількість переглядів: 67

Життя – це найдорожчий скарб. Та в дитинстві ми не розуміємо, що ним треба дорожити і здоров'я берегти. В цей час майбутнє уявляється безхмарним, а життя – безкінечним. Та насправді це не так, мить - і яскраві фарби радості змінюються на сумні відтінки біди. А щоб цього не сталося, потрібні знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації, і, головне, чітко. 
 З 17 по 21 травня у Беївському НВК  проводився тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі.

В рамках тижня було проведен єдиний тематичний урок "Будь обережним на дорозі", класні керівники 1-10 класів провели  бесіди на тему "Правила їзди на велосипеді. Безпека.Обережність." ,"Безпека перебування на дорозі" з використанням відеопрезентацій та навчальних мультфільмів.
Було проведено практичне заняття "Надання першої домедичної допомоги при ДТП ", виставка малюнків "Беївські школярі за безпеку дорожнього руху".
Проведені заходи були цікавими, змістовними і сприяли повторенню, вивченню та закріпленню знань Правил дорожнього руху.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора