A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Беївський ліцей
Липоводолинської селищної ради Сумської області

English-Speaking Week!

Дата: 12.02.2021 11:17
Кількість переглядів: 83

English-Speaking Week
Тиждень англійської мови, який пройшов з 8 по 12 лютого у Беївському НВК був насичений різноманітними заходами для учнів різних вікових груп. 
Головною метою проведення тижня у закладі було підвищення мотивації учнів до вивчення англійської мови, розвиток мовленнєвих навичок, творчих здібностей, пам'яті. Учні мали змогу збагатити свої знання з іноземної мови, спробувати свої сили у різноманітних конкурсах.
Учні молодших класів під час ігор згадали алфавіт, продемонстрували знання англійських слів і традицій англомовних людей.
  Цікавими були конкурси розважальної програми ''Happy English'', які були влаштовані для учнів початкових класів . 
 Учні середньої ланки використали свої знання під час участі у конкурсах  та вікторинах. Шестикласники створили лепбук на тему ''Food'' з різноманітними вправами, які допомагають вивчати і запам'ятовувати лексику та граматику.
 Спільними зусиллями старшокласників були створені постери про популярні серед молоді книги англомовних авторів, які були представлені  школярам для розгляду під час засідання літературного клубу. Під час роботи літературного клубу, що відбувалася у супроводі мультимедійної презентації, діти довідалися про переваги, які надає людині читання, дізналися про життєвий і творчий шлях Вільяма Шекспіра.
  Напередодні Дня Св. Валентина запрацювала святкова майстерня з виготовлення англомовних вітальних листівок для друзів та найрідніших людей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора