A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Беївський ліцей
Липоводолинської селищної ради Сумської області

Дорогі учні! Шановні вчителі, батьки! Вітаю всіх із закінченням навчального року!

Дата: 08.06.2022 13:15
Кількість переглядів: 69

Сьогодні – особливий день для всієї освітньої, учнівської та батьківської спільноти Липоводолинщини. День, який супроводжувався вранішньою метушнею, піднесеним настроєм, святковим вбранням, радістю та сумом, надзвичайними емоціями та переживаннями. Останній дзвоник – це завжди так зворушливо і щиро! Саме 8-го червня його звук мав пролунати на всіх шкільних подвір’ях та сповістити про завершення навчального року, початок літніх канікул. Все це (як і багато іншого, не менш важливого та значущого) мало б бути… Але не сталося… через підступне вторгнення російського агресора на територію нашої рідної України.

Цей навчальний рік був найбільш особливим і незабутнім для всіх нас. Спочатку пандемія коронавірусу, а потім – жахіття війни, позбавили наших дітей можливості нормально навчатись, спілкуватись з однолітками, здобувати нові знання і крок за кроком набувати такого необхідного освітнього досвіду. Попри всі страхи, труднощі, проблеми і негаразди, наші школярі продовжували наполегливо навчатись в онлайн-форматі.

Дорогі наші учні, Ви – неймовірно мужні і сильні, Ви – найрозумніші у світі. Пишаюся Вами і від усього серця бажаю тихого літнього відпочинку. Нехай тепле літнє сонечко подарує Вам гарний настрій та наблизить мирне майбуття.

Дорогі випускники! Для Вас починається новий доленосний етап, повний надій, прагнень, мрій! Нехай у Вашій пам’яті залишиться якомога більше світлих спогадів про шкільні роки, адже попереду у Вас доросле життя, повне добрих вчинків та радісних переживань.  Бажаю кожному з Вас впевнено йти життєвою дорогою, завжди досягати поставленої мети, бути  справжніми патріотами, які творять  чисте і світле майбутнє. Будьте здорові, щасливі та успішні!

Окремі слова подяки і найщиріші побажання в цей день педагогам - за високий професіоналізм, знання, життєвий досвід, душевне тепло, креатив, уміння знаходити швидкий вихід у надзвичайних ситуаціях, і при цьому, залишатись педагогами, якими б не були виклики суспільства.

І, звичайно, велика вдячність батькам! Адже в цьому році без вас, шановні батьки, без вашої підтримки, вчителям не вдалося б досягти успіху.

Бажаю всім гарного й цікавого відпочинку, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу навчання.  Всім міцного здоров'я, позитивного настрою, миру, добра, благополуччя і нескінченної віри в те, що все у нас буде гаразд!    

З повагою,

Юлія ШАПРАН,

начальник відділу освіти, молоді та спорту

Липоводолинської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора